CU-Medical systems - I-PAD

Deze AED wordt geproduceerd door het bedrijf CU Medical Systems Inc te Zuid-Korea. De i-PAD AED kan tot 40 minuten patiëntgegevens en ECG gegevens opslaan. De I-Pad heeft een IP54-waarde waardoor hij goed bestand is tegen stof en vocht.

De i-PAD NF1200 is een halfautomatische AED (Automatische Externe Defibrillator). De i-PAD NF1200 is ontworpen voor minimaal opgeleide hulpverleners. Het biedt eenvoudige en gesproken aanwijzingen en instructies voor een eenvoudige reddingsoperatie. De AED is licht en daarmee zeer flexibel in gebruik.

 

De i-PAD NF1200 is bedoeld om ventrikelfibrillatie (VF) en snel Ventrikeltachycardie (VT) te behandelen. Dit zijn de twee meest voorkomende oorzaken van een plotselinge hartstilstand. Bij een plotseling hartstilstand of circulatiestilstand, stopt het hart van het slachtoffer met pompen. Een dergelijke situatie kan zich in elke leeftijdsgroep zonder waarschuwing voordoen. De enige effectieve behandeling is de toepassing van een defibrillatieschok.

 

De i-PAD AED is een handig toestel, of u nu een leek hulpverlener of een professionele hulpverlener bent. De i-PAD AED kan tot 40 minuten patiëntgegevens inclusief ECG en andere gebeurtenisgegevens van de reddingspoging opslaan. Dat is tweemaal de interne geheugencapaciteit van de meeste andere AED's.