Over AED Partner Nederland

Vooraanstaande positie

AED Partner heeft sinds de oprichting in 2003 een vooraanstaande positie verworven als organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van AED’s. Wij zijn leverancier van alle vooraanstaande merken AED’s zoals Cardiac Science, Defibtech, Medtronic, Philips en Zoll. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse producten.  AED Partner heeft een brede klantenkring van particulieren tot grote organisaties zoals KPN. In veel gemeenten hebben wij AED’s in kasten in de wijk geplaatst,zodat deze 24 uur per dag beschikbaar zijn.

 

Totaal leverancier

AED Partner is  geen leverancier die het product levert en dan de handen er van aftrekt. Het gaat er om de juiste vragen te stellen, door mythen en fabels heen te prikken en u zodanig voor te lichten dat u de juiste keuze kunt maken. In de basis lijken alle AED’s op elkaar, maar elke AED heeft specifieke kenmerken die deze geschikt of juist minder geschikt maken voor uw specifieke situatie. Zo raden wij altijd aan om voor een volautomatische AED te kiezen. Deze heeft als voordeel dat automatisch een schok wordt gegeven als dat nodig is. Je hoeft de schokknop niet meer te bedienen en beperkt daarmee het aantal handelingen. Dat lijkt een detail, maar juist in dit soort noodsituaties vergt elke extra  handeling tijd en vergroot het de kans op menselijk falen.

Onze serviceverlening omvat meer dan een gedegen aankoopadvies. AED Partner staat u vanaf de aanschaf en gedurende de hele levensduur van het apparaat bij en probeert u volledig te ontzorgen. AED Partner neemt het beheer van AED’s plus vervanging van batterijen en elektroden op locatie van u over zodat u geen omkijken meer heeft naar het apparaat.

AED-Partner | Ekkersrijt 4301 | 5692 DJ SON | T: 0499-490016 | info@aedpartner.nl | www.aedpartner.nl