AED-Partner sluit zich aan bij SK FireSafety Group

                                                                     

 

SON, 13-12-2019 – AED-PARTNER SLUIT ZICH AAN BIJ SK FIRESAFETY GROUP

AED-Partner is de grootste en merkonafhankelijke leverancier van AED’s in de Benelux. Door onderdeel te worden van SK FireSafety Group sluit AED-Partner zich aan bij een groep bedrijven gespecialiseerd in veiligheid. Een nauwe samenwerking ontstaat met name met SK-bedrijf Saval dat landelijk bedrijven in Nederland en België ondersteunt bij het overbruggen van de eerste 15 minuten bij calamiteiten of noodsituaties. Elke seconde telt, ook als de hulpdiensten al onderweg zijn.

Nog beter inspelen op behoeften met volledig assortiment veiligheidsproducten en -diensten

In een vergrijzende samenleving neemt het belang van preventieve zorg- en veiligheidsmiddelen bij bedrijven en in openbare ruimten sterk toe. Wekelijks worden in ons land ruim 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een plotselinge hartstilstand. Snelle reanimatie in combinatie met het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED) vergroot de overlevingskans van 10% naar wel 70-80%. Daarnaast krijgen jaarlijks 2 op de 100 ondernemers te maken met brand. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat AED’s en brandblusmiddelen binnen handbereik zijn, maar ook dat de gebruiker er mee om weet te gaan. AED-Partner en Saval koppelen de levering van producten aan een hoogwaardige serviceverlening en hebben beiden als missie levensreddende apparatuur voor iedereen beschikbaar te maken.

De samenwerking tussen de bedrijven zal extra kennis en ervaring tot gevolg hebben. Hierdoor kan er nog sneller oplossingsgericht met de klant worden meegedacht over (brand)veiligheid en medische noodsituaties. Door het gezamenlijke aanbod van producten en diensten, kunnen we in Nederland en België nog meer bewustwording creëren omtrent de oplossingen om de eerste levensreddende 15 minuten te overbruggen, in afwachting van de komst van de professionele hulpdiensten.

Over SK FireSafety Group

SK FireSafety Group (SK) is een groep van bedrijven die zich specialiseren in het leveren van service, producten en systemen voor de (brand)veiligheid van midden- en kleinbedrijf tot en met overheid, ICT, onderwijsinstellingen, telecom, uitgebreide olie- en gasinstallaties en andere high risk-bedrijven. Vanuit een business unit-structuur, bestaande uit de business units First Intervention Solutions en High Value Asset Protection, kan SK FireSafety Group optimaal inspelen op vragen en behoeften in alle voorkomende marktsegmenten. Het doel van SK FireSafety Group is klanten de zekerheid geven dat ze al het mogelijke doen om mensen, investeringen en omgeving (milieu) tegen brand te beschermen, zonder daar zelf veel omkijken naar te hebben. Onder andere Saval, NOHA, Knowsley, BBA, Hugen, Somati Systems, De Vries en Simplus maken deel uit van deze groep. SK heeft vestigingen in Nederland, België, Engeland, Noorwegen, Zweden en de Verenigde Arabische Emiraten. De groep telt zo’n 500 medewerkers.

SK FireSafety Group: We know fire. We know safety. We know you.

www.skfiresafetygroup.com

Over AED-Partner

AED-Partner heeft sinds de oprichting in 2003 een vooraanstaande positie verworven als organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van AED’s. Zowel direct als via een uitgebreid netwerk van dealers en een uitstekende service is AED-Partner de preferente leverancier bij grote overheids-instanties, steden en gemeenten, bedrijven en verenigingen. Het bedrijf is leverancier van alle vooraanstaande merken AED’s zoals Cardiac Science, Defibtech, Physio Control, Philips en Zoll en levert daarnaast diverse producten op het gebied van reanimatie en biedt uitgebreide services voor alle merken AED’s. In de Benelux heeft AED-Partner al meer dan 40.000 AED’s geleverd. Daarnaast heeft AED-Partner het AED-Alert burgerhulpverleningssysteem ontwikkeldals voorloper van het huidige HartslagNu. Dit systeem wordt momenteel door alle meldkamers en ambulancediensten gebruikt om burgers te alarmeren in het geval in hun directe omgeving iemand een hartstilstand krijgt.

AED-Partner: We make your heart beat!

www.aedpartner.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team AED-Partner

AED-Partner | Ekkersrijt 4301 | 5692 DJ SON | T: 0499-490016 | info@aedpartner.nl | www.aedpartner.nl