Laerdal Resusci Baby First Aid

De Resusci Baby voor Eerste Hulp is een niet electronische reanimatiepop voor de training van reanimatie bij zuigelingen. De Resusci Baby voor Eerste Hulp heeft hetzelfde robuuste compressie- en ventilatiesysteem als de Resusci Baby met QCPR.
De pop heeft een realistische anatomie met head tilt, chin lift, compressiediepte, compressiekracht en borstkasbeweging. Het ventilatiesysteem zorgt voor een correcte borstkasbeweging tijdens masker-ballon beademing en mond op mond beademing.

Het is mogelijk om compressies volgens de geldende richtlijnen uit te voeren - 1/3 van de posterieure / anterieure hoogte (4 cm).

Inclusief gezichtshuiden, rol beschermingsdoekjes, 1 luchtweg, opbergkoffer, rompertje, dekentje, polssysteem, reinigingsdoekjes, gebruikshandleiding, belangrijke productinformatie.

Direct bestellen

Ambu Baby

De Ambu Baby lijkt op een levensechte, tot een jaar oude baby.
Het gepatenteerde Ambu hygiënische systeem,
identiek aan de Ambu Man, voorkomt elk risico op kruisinfectie en maakt het schoonmaken van de binnenkant van de pop overbodig.
Realistische anatomie stelt de leerling in staat om het juiste compressiepunt te vinden en doet de borstkas/ buik realistisch omhoogkomen.

Het hoofd kan zowel gedraaid als gestrekt worden, maar de luchtweg opent slechts in de juiste stand. Bovendien kan het opblazen van de maag visueel gecontroleerd worden.

Inclusief 5 gelaatsmaskers en 100 luchtzakjes, geleverd in speciale draagtas.

Direct bestellen

Laerdal Baby Anne

Laerdal ontwikkelde de Baby Anne voor sattelietopstelling om een doeltreffende reanimatietraining te organiseren, zonder in te boeten op het realisme.
U kunt de Baby Anne inzetten naast de Resusci Baby. Zo werkt u met minder toeschouwende en met meer oefenende cursisten.

De hartmassage op de Baby Anne wordt realistisch uitgevoerd. De natuurgetrouwe luchtweg kunt u openen door de Head Tilt/Chin Lift en Jaw Thrust techniek.
De Baby Anne bezit de unieke mogelijkheid een 'luchtwegobstructie door een vreemd voorwerp' te simuleren.

De herbruikbare gezichtshuiden zijn gemakkelijk en snel verwisselbaar. Hierdoor kan elke cursist zijn 'eigen' gezichtshuid gebruiken, en volstaat één desinfecteerbeurt aan het eind van de les. Daarnaast gebruikt iedere cursist zijn eigen luchtweg.

Inclusief draagtas, 6 luchtwegen, 10 x vreemd voorwerp en handleiding.

Direct bestellen

Laerdal Resusci Baby QCPR

De Resusci® Baby met QCPR® is een oefenpop voor zuigelingenreanimatie met meerdere feedbackmogelijkheden en maakt grondige en realistische reanimatietraining mogelijk.

  • Realistische anatomie waaronder head tilt, chin lift, compressiediepte, compressiekracht en het omhoog komen van de borstkas.
  • Een sensor geeft de juiste handplaatsing aan.
  • Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de borstkas op een correcte wijze omhoog komt met MBB (masker-ballonbeademing) en MOM (mond-op-mond beademing).
  • Enhanced measurement and feedback capabilities.
  • Intuïtieve metings- en feedbackcapaciteiten.

Inclusief 2 gezichtshuiden, rol beschermingsdoekjes, 1 luchtweg, opbergkoffer, rompertje, dekentje, polssysteem, reinigingsdoekjes, gebruikshandleiding, belangrijke productinformatie en batterij.

Resusci® Baby met QCPR® werkt met de volgende feedback-toestellen:

  • SimPad® SkillReporter™
  • Skillguide.

Direct bestellen

Ambu Kind Kyle

De Kind Kyle oefenpop is ontworpen voor het leren van de basistechnieken van de Cardio Pulmonaire Reanimatie bij een kind ouder dan 1 jaar.

De Kind Kyle oefenpop beschikt over een revolutionair systeem van de luchtwegen. De luchtweg is geblokkeerd zolang het hoofd naar beneden hangt. Een duidelijke beweging van de borst is zichtbaar tijdens de beademing.
Beschikt daarnaast over een exclusief éénrichtingsventiel.

Simpel, economisch en volkomen realistisch.
Deze oefenpop past perfect thuis tussen de oefenpoppen tijdens een cursus reanimeren en het leren van de basistechnieken voor spoedeisende en eerste hulp.

Inclusief drie mond/neusstukken, drie longzakjes, t-shirt, broek en nylon draagtas.

Direct bestellen

Ambu Junior

De Ambu Junior heeft het uiterlijk van een 3 jarige kind met een lichaamslengte van 86 cm.
De Ambu Junior is een realistische en economische oefenpop, ontworpen om aan alle eisen voor de BLS opleiding te voldoen.

De levensechte anatomie van de pop maakt een
realistische bepaling van de correcte plaatsing van de hand voor het uitvoeren van hartmassage mogelijk.

Een optimale training van hartmassage in combinatie met realistische ventilatie. Het unieke Ambu hygiënische systeem voorkomt kruisbesmetting.

De gesloten vormige romp met zijn correcte anatomische oriëntatiepunten maakt het plaatsen van AED pads en het defibrilleren met een oefen AED mogelijk.
De leerlingen zullen een realistische luchtwegweerstand voelen en de borst komt omhoog wanneer het hoofd correct in de kinlift geplaatst is en er lucht in de pop geblazen wordt.

Inclusief 5 mond-neusstukken, 5 afdichtingsringen, 25 luchtzakjes, t-shirt, broekje en transporttas.

Direct bestellen

Laerdal Little Junior

De Little Junior oefenpop is ontwikkeld voor het oefenen van hart-longreanimatie bij kinderen zonder in te boeten aan werkelijkheid of kwaliteit. Het degelijke en handzame ontwerp maken praktijkoefeningen betaalbaar voor iedere student.
Natuurlijke obstructie van de luchtwegen leert de studenten de belangrijke techniek van het openen van de luchtwegen aan. Door het hoofd achterover te kantelen, de kinlift toe te passen en de "jaw thrust" te gebruiken leren de studenten alle handelingen voor reanimatie van een echt slachtoffer op de juiste manier toe te passen.
De realistische luchtwegfunctie resulteert in een afgesloten luchtweg wanneer het hoofd achterover gekanteld wordt.

De borstkas komt omhoog bij correcte beademing en een "klikker" geeft de juiste compressiediepte aan. Een realistische compressieweerstand leert de studenten hoeveel druk er nodig is voor het uitvoeren van een goede borstcompressie in een echte situatie
Er wordt gewerkt met betaalbare wegwerpluchtwegen met eenrichtingsklep. De gezichtshuiden zijn afneembaar en herbruikbaar.

Inclusief 1 softpack / trainingsmat, 2 Gezichtshuiden, 2 Luchtwegen, desinfectiedoekjes en gebruikers handleiding.

Direct bestellen

Laerdal Resusci Junior

Deze levensechte reanimatie-oefenpop is speciaal ontworpen voor reanimatietechnieken en reddend zwemmen bij kinderen.

De natuurgetrouwe luchtweg is te openen door de Head Tilt/Chin Lift en Jaw Thrust techniek.
De hartmassage is realistisch uit te voeren.
De herbruikbare gezichtshuiden zijn gemakkelijk en snel verwisselbaar. Hierdoor kan elke cursist zijn 'eigen' gezichtshuid gebruiken, en volstaat één desinfecteerbeurt aan het eind van de les
De gezichtshuiden voor Resusci Junior en Little Junior zijn identiek.

Het SkillGuide signaalkastje geeft onmiddellijk een uitgebreide en objectieve feedback van de oefening over compressiediepte, handpositie, beademingsduur en beademingsvolume
Laerdalconcept van luchtwegen: economisch door één luchtweg per cursussessie! Eenmalig, snel, gemakkelijk en hygiënisch gebruik.

Inclusief transportkoffer, oefenmatten, 4 gezichtsmaskers, 4 longen, desinfectiedoekjes en gebruiksaanwijzing.

Direct bestellen

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons via 0499-490016

Of mail via info@vivon.nl

AED-Partner | Ekkersrijt 4301 | 5692 DJ SON | T: 0499-490016 | info@aedpartner.nl | www.aedpartner.nl