Gemakkelijk te gebruiken. Gemakkelijk te beheren. Gemakkelijk te onderhouden.


De geheel nieuwe ZOLL AED 3™ assisteert hulpverleners nog beter dan de Zoll AED Plus®.
De gebruiksvriendelijke ZOLL AED 3 is ontworpen en ontwikkeld op basis van jaren gebruikersonderzoek met zowel opgeleide als niet-opgeleide hulpverleners.
Hij is voorzien van verbeterde Real CPR Help®, de technologie van ZOLL voor directe reanimatiefeedback.

De ZOLL AED 3 is gemakkelijk om te beheren. De lopende kosten voor de eigenaar zijn verrassend laag door universele elektroden voor zowel volwassenen als kinderen en een batterij met een gebruiksduur van 5 jaar.

De Zoll AED 3 is daarnaast gemakkelijk te onderhouden doordat Program Management Onboard™ via Wifi is verbonden met het AED-programmabeheersysteem PlusTrac™ van ZOLL in de cloud. Onderhoudsinspecties zijn hierdoor niet noodzakelijk.

Zoll AED 3

Program Management Onboard met Wifi-functie

Men redt geen levens met AED's alleen. Mensen redden levens met behulp van een AED. Voor het redden van levens zijn hulpverleners nodig die er zeker van zijn dat hun AED ten alle tijden klaar is voor gebruik.

Program Management Onboard™ zorgt ervoor dat uw AED altijd gebruiksklaar is. U registreert uw AED 3 online bij het AED-programmabeheersysteem PlusTrac™ van ZOLL. Vervolgens kunt u uw AED 3 eenvoudig verbinden met een Wifi-netwerk. Wanneer uw AED 3 verbinding met de cloud heeft, meldt Program Management Onboard regelmatig de actuele status aan PlusTrac, als onderdeel van elke automatische zelftest.

Bij een eventuele storing van uw AED 3 waarschuwt PlusTrac u onmiddellijk per e-mail. Met deze ingebouwde oplossing hoeven hulpverleners zich geen zorgen te maken over de paraatheid van hun AED.

Toonaangevende technologie, redelijke kosten

Na de installatie van de AED 3 zijn de onderhoudskosten aanzienlijk laag.

Omdat de CPR Uni-padz geschikt zijn voor het defibrilleren van zowel kinderen als volwassenen, hoeven er geen speciale kinder-elektroden aangeschaft te worden.
Momenteel is er geen enkele andere AED op de markt waarbij de elektroden voor zowel volwassenen als kinderen gebruikt kunnen worden.

De CPR Uni-padz en de batterij van de AED hebben beide een houdbaarheidsduur van 5 jaar, hierdoor is het vervangen van de verbruiksartikelen gemakkelijker en na verloop van tijd goedkoper.

Nog betere ondersteuning....

De AED 3 tilt de beste ondersteuning voor hulpverleners tijdens een reanimatie naar een hoger plan met:

  • Real CPR Help die de hartmassage tijdens reanimatie laat zien en u laat weten wanneer u hoogwaardige reanimatie uitvoert.
  • Schoktoediening 8 seconden na het stoppen van de reanimatie, voor een effectievere schok.
  • Constante metronoom met een frequentie van ten minste 100 compressies per minuut om te voldoen aan de nieuwste richtlijnen.
  • Universele CPR Uni-padz om te kiezen tussen reanimatie voor volwassenen of kinderen met een drukknop, de kinderknop op de voorkant van de AED 3.
  • Schaar bevestigd aan CPR Uni-padz voor gemakkelijk verwijderen van kledingstukken.

bij een reanimatie

  • Twee standen (plat of rechtop) voor het beste zicht bij reanimatie.
  • Aftel-timer voor de reanimatiecyclus op het scherm om u te laten weten hoe lang de cyclus nog duurt.
  • Weergave op het scherm van de verstreken reanimatietijd en het aantal toegediende schokken – cruciale informatie voor wanneer het ambulancepersoneel arriveert.
  • Set met eerstehulptoebehoren met daarin latexvrije handschoenen, een mondkapje, een scheerapparaat, tissue en een alcoholdoekje.
  • Kleurenbeelden met hoge resolutie en tekst bij alle gesproken instructies voor een duidelijk inzicht in wat er moet gebeuren.