Probleem met Telefunken AED

Na het faillissement van Telefunken, heeft een nieuwe Nederlandse partij de productie van Telefunken AED’s, accu’s en elektroden opnieuw opgestart. Sinds enige tijd is het dan ook weer mogelijk om AED’s, accu’s en elektroden van Telefunken bij Vivon aan te schaffen.

Begin deze week bereikte ons het bericht dat er wederom problemen zijn met de Telefunken AED’s. Bij een aantal klanten die de accu van de Telefunken hebben vervangen, blijkt nu dat de AED na een paar maanden op storing gaat of zelfs helemaal uitgaat. Uiteraard is Telefunken deze gevallen aan het onderzoeken, echter zijn dit opnieuw verontrustende berichten aangaande belangrijke levensreddende apparatuur.

Vivon adviseert u om de AED dagelijks te controleren. U kunt dit eenvoudig doen door te controleren of het groene controle lampje knippert. Knippert het groene controle lampje, dan is de AED in orde. Knippert er een rood lampje of er is geen lampje zichtbaar, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Wij kunnen ons voorstellen dat u door deze berichtgeving rondom Telefunken geen vertrouwen meer heeft in uw AED. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden om uw AED om te ruilen voor een andere betrouwbare AED.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.