LIFEPAK CRPlus

De LIFEPAK CR Plus automatische externe defibrillator (AED) heeft dezelfde geavanceerde technologie als de defibrillatoren die professionele ambulance verpleegkundigen gebruiken, maar is toch gemakkelijk te bedienen. Hij is speciaal ontworpen voor de eerste persoon die reageert op een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand (SCA: Sudden Cardiac Arrest).
Andere AED's hebben soms ingewikkelde aanwijzingen en beperkte energie voor defibrillatie. De volautomatische LIFEPAK CR Plus AED combineert op een makkelijke manier twee stappen, met precies voldoende aanwijzingen en de capaciteit voor een energiebereik van 360 joules indien dat nodig is.

Bij de hand. Klaar voor gebruik

Alleen het hebben van een AED is geen geruststelling als u niet weet of de AED werkt op het moment dat u hem nodig heeft. De LIFEPAK CR Plus AED doet iedere week en elke maand uitgebreid automatische zelftests, initialiseringstests elke keer dat hij aanstaat, en een aantal coöperatieve tests terwijl het apparaat werkt.
Een zichtbaar klaar-voor-gebruikscherm met vier duidelijke indicatoren laat u, en iedereen die het apparaat gebruikt, weten wanneer het apparaat klaar voor gebruik is. Het SafeGuard Power System, een unicum in deze sector, zorgt voor extra veiligheid doordat de CHARGE-PAK™ batterijlader de krachtige interne batterij op zijn maximale niveau houdt tijdens de levensduur van de unit, in tegenstelling tot andere AED's die externe batterijen gebruiken die na verloop van tijd hun kracht verliezen.

Video: LIFEPAK CRPlus demo

Een AED voor ons allemaal

Er is een grote kans dat u geen specialist hulpverlening bent. Geen chirurg of verpleegkundige of brandweerman. Toch heeft iedereen met behulp van de juiste middelen het in zijn hand om een mensenleven te redden. Het leven van een vriend,
collega, leerling of voorbijganger met een plotselinge hartstilstand. Hoewel niet iedereen gered kan worden, toont onderzoek aan dat een tijdige defibrillatie het aantal overlevenden drastisch kan verhogen.
Eenvoudig, effectief en klaar voor gebruik, de LIFEPAK CR Plus AED zorgt ervoor en begeleidt u in het gebruik tijdens een noodgeval. Hij is er voor u en voor hen.

Meer informatie & bestellen

Een leven redden. Niet er een in gevaar brengen

Kan de AED een slachtoffer een schok geven terwijl hij of zij er geen nodig heeft? Kan ik een schok krijgen als ik iemand probeer te helpen? Het onbekende kan beangstigend zijn. Maar met de LIFEPAK CR Plus AED kan die angst veranderen in vertrouwen.
De CR Plus is ontworpen om alleen een schok toe te dienen als hij detecteert dat een hart dit nodig heeft.
Het apparaat, dat via onze ClearVoice™ technologie helder, rustig en stap voor stap instructies geeft, zorgt ervoor dat hulpverleners zeker weten wanneer het slachtoffer een schok krijgt toegediend.

Vertrouwen is een proces van twee eenvoudige stappen

Twee stappen: het apparaat aanzetten en de elektrodes op het slachtoffer plaatsen.
Dat is het enige verschil tussen dood door een plotselinge hartstilstand en een grotere
kans op overleven. De volautomatische CR Plus neemt het dan over door het geven
van ClearVoice aanwijzingen en schokken tot een ongeëvenaarde 360 joules, zonder
dat iemand een knop hoeft in te drukken. Uit een onderzoek dat onlangs werd verricht, bleek dat het niet minder veilig is wanneer ongetrainde hulpverleners een volautomatische AED gebruiken dan wanneer ze een semi-automatische AED gebruiken.