Rotaid AED kasten

Rotaid AED CABINETS - 3S Principes

SNEL
De sterke gelijkenis met de reddingsboei maakt aan iedereen duidelijk wat de functie en betekenis is van de Rotaid. Makkelijk en snel te vinden en gebruiken, door iedereen.
De opvallende ronde vorm, groene kleur en het prominente AED logo laten geen enkele ruimte voor interpretatie: dit apparaat redt levens!

SIMPEL
Met een korte draaibeweging wordt de Rotaid geopend. De gehele voorzijde komt los en zorgt voor 100% toegang tot de AED in de kast. De AED hangt aan een speciale beugel en kan direct worden meegenomen. Als iedere seconde telt, is eenvoud cruciaal, ongeacht wie het apparaat gebruikt, welke AED is geplaatst of in welke omgeving de kast is opgehangen. De Rotaid kan door iedereen worden gebruikt.

SUSTAINABLE
Door gebruik te maken van de laatste stand van techniek en 100% gerecyclede materialen, kan de Rotaid met recht duurzaam worden genoemd. Een betaalbare en zeer robuuste behuizing, die niet verweerd en roest en daarmee voor zeer lange termijn kan worden gebruikt. De Rotaid biedt optimale bescherming voor het levensreddend apparaat en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Welke type Rotaid past het beste bij mijn vraagstelling?

 

De Rotaid Swift - Lees meer in de brochure of ga direct naar onze webshop.

De Rotaid Plus - Lees meer in de brochure of ga direct naar onze webshop.

 De Rotaid Solid Plus - Lees meer in de brochure of ga direct naar onze webshop.

 

 

De Rotaid Solid Plus Heat - Lees meer in de brochure of ga direct naar onze webshop

 

Voor meer informatie over Rotaid AED Cabinets kunt u de promofilm van Rotaid op ons Youtube kanaal bekijken of een mail sturen naar info@vivon.nl 
Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook: 0499-490016.

AED-Partner | Ekkersrijt 4301 | 5692 DJ SON | T: 0499-490016 | info@aedpartner.nl | www.aedpartner.nl