AIVIA AED kasten

Op welke manier u uw AED ook op wilt hangen, binnen of buiten, er is altijd een Aivia wandkast die aan uw wensen voldoet. Dankzij het modulaire systeem is de wandkast volledig samen te stellen naar uw wensen.

De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken. Polycarbonaat wordt ook gebruikt bij de fabricage van koplampen en ABS wordt gebruikt voor schokdempers. Dit garandeert een sterke kast die niet gemakkelijk kapot gaat en daarom uitermate geschikt is om te plaatsen in de openbare ruimte.
De behuizing van de AIVIA wandkasten is uitgevoerd in de kleur groen. Dit is conform de norm ISO 3864 (kleurcode hulpverlening). Dankzij de doorzichtige kap is de geplaatste AED altijd goed zichtbaar zodat u eenvoudig de statusindicator van de AED kunt zien. De kast is voorzien van het uniforme AED logo (Ilcor).
Alle AIVIA modellen beschikken over een CE markering en werken op 24V.


Alle Aivia AED wandkasten zijn geschikt voor de volgende merken/typen AED's: Cardiac Science Powerheart AED's, Philips Heartstart AED's, Defibtech Lifeline AED's,  Heartsine Samaritan PAD's, Medtronic Lifepak Express/CRPlus AED's, Zoll AED Plus & Primedic Heartsave AED's.
* Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om een andere AED in de kast te plaatsen.

Mogelijkheden

De Aivia kasten beschikken over verschillende functies en opties. De belangrijkste zijn: Verwarming, Ventilator, Alarm, Telefoonverbinding (bekabeld via GSM Netwerkverbinding of bekabeld via GPRS), Fotocontrole en RFID pas toegang.

AIVIA 210

De meest gebruikte kast op buitenlocaties is de AIVIA 210 met verwarming, alarm en pincode ontgrendeling.

Functies

  • Het compartiment van de AED is voorzien van dag/nacht verlichting door middel van LEDS, met ingebouwde licht-sensor.
  • De ontgrendeling van dit model AIVIA is gemotoriseerd en kan alleen geopend worden met een pincode.
  • Zodra de klep wordt geopend, gaat er automatisch een visueel alarm af (rode knipperende LEDS).
  • Een auditief alarm (95 dB) gaat af zodra de opening van de kast wordt geforceerd.
  • Een verwarmingselement, gekoppeld aan een thermometer, zorgt ervoor dat uw AED in de winter vorstvrij blijft zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ingebouwde thermometer schakelt de verwarming automatisch in wanneer de minimumtemperatuur wordt bereikt.
  • Optioneel is een oplaadbare batterij (UPS) leverbaar die bij een eventuele stroomuitval de werking van de kast veiligstelt. 

Afmetingen

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Gewicht = 3,5 kg

 

U kunt de AIVIA 210 en de overige modellen in onze webshop bestellen.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@vivon.nl Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook: 0499-490016.