Bereikbaarheid

Wanneer u een AED koopt, wilt u dat deze altijd en zo snel mogelijk beschikbaar is. Hang de AED daarom op een goed bereikbare plaats.
Dit is handig in geval van nood maar ook om de AED visueel te controleren op inzetbaarheid. Elke AED is uitgerust met een statusindicator waaraan u in één oogopslag kunt zien of de AED inzetbaar is.

De AED binnen plaatsen

Wanneer een AED op een binnenlocatie wordt geplaatst, heeft Vivon hiervoor verschillende wandbeugels en AED kasten in het assortiment.

Beveiliging

AED kasten kunnen worden geleverd met alarm en verschillende vergrendelingsmogelijkheden (sleutel, breekglassluiting of pincode).

De AED buiten plaatsen

Indien u de AED buiten wilt plaatsen is het belangrijk om te weten dat de gebruikstemperatuur van elke AED tussen de 0°C en 50°C ligt.
Bij temperaturen onder 0°C is de werking van de AED niet meer gegarandeerd door de producent van de AED. Zorg bij temperaturen onder 0 °C dat u de AED in een verwarmde kast plaatst. U loopt anders het risico dat de AED in geval van nood niet inzetbaar is en defibrillatie niet kan worden uitgevoerd.
Er kan een langere laadtijd optreden waardoor defibrillatie langer uitblijft dan gewenst. Tevens kan de functionaliteit van de elektroden niet meer worden gegarandeerd.

Sinds 2010 heeft ROTAID AED Cabinets zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame en robuuste AED wandkasten en behuizingen.
De AED behuizingen van ROTAID hebben een karakteristieke ronde vorm en zijn daarmee snel en eenvoudig te vinden en gebruiken. Slechts een korte draai is nodig om de AED wandkast te openen.

» Lees meer...

Op welke manier u uw AED ook op wilt hangen, binnen of buiten, er is altijd een Aivia wandkast die aan uw wensen voldoet. Dankzij het modulaire systeem is de wandkast volledig samen te stellen naar uw wensen.

» Lees meer...