Ambu reanimatiepoppen

Beschrijving

De Ambu Man is een oefenpop van volwassen afmetingen, die een uitzonderlijk levensechte voorstelling van de menselijke anatomie biedt, in het bijzonder de kenmerken die belangrijk zijn voor het oefenen van moderne reanimatietechnieken.

 

Laag risico van kruisinfectie

De Ambu Man bevat een uniek, gepatenteerd hygiënisch systeem, waarbij alle cursisten een eigen gelaatsmasker en luchtzakje krijgen, om het risico van kruisinfectie tussen leerlingen die dezelfde oefenpop gebruiken, tot een minimum te beperken. Het hygiënisch systeem beschikt ook over realistische uitademing van de Ambu Man door de mond en neus.

 

Mechanisch controle-instrument

Versie W:

De Ambu Man W modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle-instrument evenals digitale sensoren. Beide geven de effectiviteit van de reanimatie weer. Het toont ook de resultaten van het ventilatievolume, de borstcompressie diepte in mm, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie. Ambu Man W modellen kunnen worden aangesloten op een computer via USB of WiFi, gebruik makend van de Ambu CPR-Software voor een meer gedetailleerde weergaven van de uitgevoerde reanimatie. Direct bestellen in onze webshop

 

Versie I:

De Ambu Man I (Instrument) modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle-instrument. Dit instrument toont de resultaten van het ventilatievolume, de borstcompressie diepte in mm, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie. Direct bestellen in onze webshop

 

Specificaties

Alle ambu Man modellen worden standaard geleverd met 5 gelaatsmaskers en 100 luchtzakjes in een draagtas die tevens als oefenmat gebruikt kan worden.

 

Kenmerken

- Ambu's uniek, hygiënisch systeem
- De borstkas stijfheid is variabel
- Luchtweg opent alleen wanneer het hoofd op de juiste wijze achterover gebracht is
- Realistische kinlift
- Optillen van onderkaak is mogelijk (Jaw trust)
- Draagtas tevens oefenmat

 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@vivon.nl Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook: 0499-490016.